Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ADVERTORIALFinisaje perfecte cu mortarele potrivite

Materiale /

Finisaje perfecte cu mortarele potrivite

Oricat de mult ai investi in realizarea unei constructii, indiferent daca aceasta investitie se refera strict la materiale sau si la mana de lucru, calitatea finisajelor ramane unul dintre lucrurile de la care nu poti face rabat sub nici o forma.

In definitiv, finisajele sunt cele mai expuse parti ale unei constructii, cele supuse cel mai adesea ochiului critic si de care depinde perfectiunea finala a unei lucrari. Tocmai de aceea, este foarte important ca pentru orice tip de finisaje sa fie utilizat un mortar potrivit, destinat special lucrarilor de acest gen.

Mortarul ultrafin pentru tencuieli driscuite

Mortarele clasice industriale continua sa fie utilizate cu succes in constructii, chiar daca piata a fost impanzita si de produse revolutionare. CELCO TINCI DD-MTI8 este un astfel de mortar uscat, aditivat, perfect atat pentru interior, cat si pentru exterior. El poate fi folosit pe post de tencuiala fina in lucrarile de netezire si corectare a tencuielilor brute. De altfel, mai poate fi utilizat si ca strat intermediar pentru aplicarea tencuielilor decorative, cum sunt zugravelile si vopsirile sintetice.

Mortar pentru tencuieli manuale

Tencuiala manuala aplicata cu ajutorul mistriei are nevoie de o granulatie atent selectionata si aderenta sporita la stratul suport, pentru a putea sustine rapiditatea executiei. CELCO TENC DD-MA6 este compus din ciment de calitate superioara, var, nisip si aditivi speciali pentru imbunatatirea lucrabilitatii, flexibilitatii si aderentei. Folosit la interior si exterior inaintea aplicarii tencuielii decorative, mortarul CELCO TENC DD-MA6 asigura protectia peretelui impotriva intemperiilor si a ciclurilor de inghet-dezghet.

Mortar pentru tencuieli mecanizate

Tencuielile mecanizate necesita adezivi speciali pentru acest tip de tencuire. Mortarul uscat produs dintr-un ciment de calitate superioara, asa cum este CELCO TENC DD-MTIE7, este ideal pentru aplicarea mecanizata, in primul rand pentru ca poate conferi finisajelor o aderenta superioara la suprafata de suport, precum vopselurile minerale sau sintetice. Aderenta sa este sporita si confera zidariei o rezistenta mecanica ridicata. Acesta poate fi utilizat pentru finisaje interioare si exterioare si este foarte flexibil, ceea ce nu permite aparitia crapaturilor in tencuiala.

Urmareste demonstratia de punere in opera a tencuielii mecanizate CELCO:

Tencuiala mecanizata CELCO TENC DDMTIE7

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional