Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

ADVERTORIALSoluţia de calitate pentru sisteme profesionale de coş de fum

Companii /

Soluţia de calitate pentru sisteme profesionale de coş de fum

Problema evacuării gazelor arse de la instalaţia de încălzire este de multe ori neglijată, fiind considerată relativ simplu de rezolvat. Dacă ştim că pentru montarea unui coş de fum avem nevoie de servicii profesionale, atunci acest lucru ne scapă de multe griji.

Din păcate, cele mai frecvente incendii se întâmplă din cauza coşurilor de fum care ori nu sunt bine construite, ori nu sunt bine dimensionate, dar cel mai adesea din cauza coşului care nu a fost curăţat şi montat de către un coşar specialist.

Căldura căminului, siguranţa şi confortul familiei noastre constituie cerinţe primordiale la crearea locuinţei. Alegerea unei soluţii de izolare termică a pereţilor, a tipului de încălzire, clasic sau modern, nu reprezintă o sarcină simplă.

Concomitent trebuie să ne gândim şi la prevederea unui coş de fum eficient, durabil şi sigur, care să alcătuiască un tot unitar cu soluţiile tehnice menţionate. Un coş de fum improvizat sau executat din materiale care nu dispun de certificări legale pentru acest domeniu (diferite tipuri de cărămidă, elemente prefabricate pentru ventilaţii, tubulatura din tablă, etc.) prezintă riscuri majore pentru proprietari.

Sistemele de coşuri de fum Schiedel crează premizele unui confort termic şi ale unei atmosfere plăcute în locuinţele dumneavoastră. Din gama de produse Schiedel fac parte sistemele de coş de fum din ceramică şi cele din inox şi au fost concepute pentru a fi compatibile cu toate sursele de căldură din domenuil rezidenţial indiferent de tipul de combustibil utilizat, de regimul de funcţionare sau de puterea acestora.

Având ca element central tubulatura de şamotă de înaltă calitate tip Schiedel, sistemele de coşuri de fum ceramice se caracterizează prin siguranţă în exploatare şi durabilitate ridicată. Performanţele acestor tipuri de coşuri de fum privind rezistenţa la condensul acid şi şocuri termice, recomandă prevederea lor indiferent de combustibilul utilizat de sursa de căldură. Gama mare de sisteme de coş de fum ceramice comercializată onfera beneficiarilor posibilitatea trecerii, în cazul unei explozii de preţuri, la un tip de combustibil mai avantajos din punct de vedere al preţului de cost.

Sistemele de coşuri de fum din inox Schiedel sunt fabricate după o tehnologie avansată, dispun de o soluţie de îmbinare performantă a tubulaturii şi de o accesorizare complexă şi sunt realizate din oţel inoxidabil special.

Schiedel este soluţia profesională pentru sisteme profesionale de coş de fum ceramic sau inox, oferindu-ţi un standard de calitate superioară la un preţ accesibil. Profită de calitatea şi performanţele coşurilor de fum Schiedel şi bucură-te de siguranţa şi confortul oferite de acestea. Specialiştii Schiedel acordă consultanţă tehnică privind adoptarea tipului de coş de fum adecvat aparatului termic utilizat.

Identificarea nevoilor clienţilor şi asigurarea unor produse şi servicii de calitate constituie o prioritate pentru activitatea membrilor echipei SCHIEDEL. Astfel, de la faza de proiectare până la punerea în funcţiune a coşurilor de fum, aceştia sunt în permanenţă aproape de clienţi şi de parteneri. SCHIEDEL deţine o gamă largă de coşuri de fum din ceramică sau inox,care elimină gazele de ardere în siguranţă fără să afecteze mediul ambiant al spaţiilor aflate în vecinatate, dar şi diverse sisteme pentru racordare. Montajul este simplu şi rapid, cu costuri de punere în operă reduse, datorită elementelor componente prefabricate modulate.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional