Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ADVERTORIALTe pregăteşti să construieşti? Alege BCA CELCO

Materiale /

Te pregăteşti să construieşti? Alege BCA CELCO

Informează-te! Când ştii, alegi cele mai bune produse pentru tine.

Ştiai că BCA Celco înseamnă peste 40 de ani de construcţii rezistente?

Rezistent. Termoizolant. Ignifug. Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile pe care şi le doresc beneficiarii de la materialul din care îşi construiesc casa.

Sistemul de zidărie din BCA, pune confortul şi siguranţa casei şi a familiei pe primul loc, fără să pună în pericol mediul înconjurator.

Durabilitatea şi rezistenţa structurală a clădirilor din BCA este datorată greutăţii reduse a BCA-ului, care determină o diminuare a încărcărilor asupra structurii de beton şi a fundaţiei clădirii.

Unul dintre avantajele BCA-ului îl reprezintă faptul că este un material de construcţie foarte usor, care nu necesită un volum mare de armatură. O construcţie uşoară rezistă mai bine la un cutremur, întrucât forţa seismică acţionează direct proporţional cu masa clădirii. BCA CELCO are o densitate de doar 350 kg/m3, pentru CELCO MEGATERM PLUS, sau 400 kg/m3 pentru CELCO STANDARD.

Pereţii structurali realizaţi din BCA cu proprietăţi mecanice uzuale sunt caracterizaţi de rezistenţe la compresiune, atât pe verticala cât şi pe direcţia orizontală şi prezintă valori ale rezistenţelor caracteristice care fac posibilă realizarea clădirilor multietajate, în conformitate cu specificaţiile privind regimul de înălţime a construcţiei şi încadrarea acestora în diversele zone de risc seismic.

Ştiai că BCA Celco îţi protejează căminul fără izolaţie suplimentară?

Milioanele de pori de aer înglobaţi în structura materialului nu permite absorbţia apei în profunzime, evitându-se astfel problemele legate de igrasie şi condens, având totodată o conductivitate termică scăzută. Alegând blocurile de BCA CELCO de minim 35 cm grosime, valoarea rezistenţei termice a zidului este suficient de mare pentru a elimina nevoia de termoizolaţie suplimentară. În plus, pereţii respiră şi te vei putea bucura de economii pe termen lung la facturile de energie.

https://www.youtube.com/watch?v=-3avCVCMUm4

Informează-te pentru a face alegerea corectă pentru casa ta.

Când ştii, alegi Celco - materialul zilelor noastre.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional