Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ADVERTORIALTop 5 avantaje ale construirii unei case din BCA

Materiale /

Top 5 avantaje ale construirii unei case din BCA

Ai decis sa iti construiesti o casa a ta, dar nu te-ai hotarat inca ce fel de material sa folosesti? BCA-u are o multime de avantaje. Iata toate atuurile pe care le au blocurile de BCA:

1. Sunt ecologice. Daca te numeri printre cei care isi doresc o casa in armonie cu natura, atunci BCA-ul este alegerea potrivita. Nisipul, apa, cimentul si varul aflate in compozitia blocurile de BCA sunt non toxice si nu polueaza mediul. Blocurile de BCA Celco sunt 100% naturale, constructia realizata din BCA Celco asigura familiei un mediu sanatos, non alergenic.

2. Sunt usoare si au rezistenta uniforma. Un alt avantaj al BCA il reprezinta faptul ca este un material de constructie foarte usor, care nu necesita un volum mare de armatura. In plus, este binestiut faptul ca o constructie usoara rezista mai bine la un cutremur, intrucat forta seismica actioneaza direct proportional cu masa cladirii. Iar BCA Celco are acest mare atu, cu o densitate de doar 350 kg/m3, pentru CELCO MEGATERM PLUS. Cu ajutorul BCA-ului poti construi atat pereti structurali, cat si pereti nestructurali, materialul fiind perfect pentru cladiri multietajate datorita rezistentei la compresiune, la intindere si incovoiere.

3. Sunt termorezistente. La prima vedere, ai putea crede ca o casa din BCA are neaparata nevoie de termoizolatie suplimentara. Din contra, specialistii spun ca tocmai consistenta materialului nu permite absorbtia apei in profunzime, evitandu-se astfel problemele legate de igrasie si condens, avand totodata o conductivitate termica extrem de scazuta. Alegand blocurile de BCA CELCO de minim 35 cm grosime, nu mai este nevoie de termoizolatie suplimentara, peretii respira si va veti putea bucura de economii pe termen lung la facturile de energie.

4. Nu ard. BCA-ul are o rezistenta foarte buna la foc, fiind realizate dintr-un material minerial anorganic. Potrivit specialistilor, un zid din BCA cu o grosime de 100 pana la 200 de milimetri poate avea o rezistenta la foc de pana la 6 ore.

5. Au durata mica de executie. Un alt avantaj urias al blocurilor BCA CELCO este dimensiunea lor compacta, ceea ce le face usor de manevrat si de structurat. Practic, BCA-ul este un material productiv, deoarece poate fi pus in opera cu consum de manopera si de mortar redus cu pana la 50% fata de alte solutii constructive.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional