Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ADVERTORIALVarul CELCO pentru construcţii

Materiale /

Varul CELCO pentru construcţii

Varul este un produs mineral natural, considerat un liant universal pe care omenirea îl foloseşte din cele mai vechi timpuri datorită principalului său beneficiu: lasă casa să respire, eliminând problemele de umezeală. De fapt, varul captează umiditatea şi o eliberează apoi sub formă de vapori. Cum încălzirea unei case fără umiditate este mai facilă, utilizând varul în construcţia de locuinţe se pot obţine totodată economii substanţiale de energie.

În urma arderii uniforme a pietrei de calcar, varul rezultat se hidratează, regăsindu-se după procesul de măcinare sub formă de pulbere cu grad înalt de fineţe. Fabrica de Var CELCO produce în mod continuu var hidratat tip CL 90-S în saci de 17,5 kg şi 25 kg şi HIDRACALC, var hidratat tip CL 70-S in saci de 17,5 kg.

Prin instalaţia de însăcuire în vid, în saci de plastic, unică în Europa, producţia varului se realizează într-un mediu fără praf, limitându-se impactul asupra mediului înconjurător. În plus se asigură un mediu de lucru sănătos atât comercianţilor, cât şi beneficiarilor, iar valabilitatea varului este dublată, la 24 de luni, fiind protejat de sacul de plastic.

Varul protejează pereţii de intemperii şi este un bun dezinfectant. În plus, datorită supleţii şi elasticităţii sale, tolerează mişcările clădirilor.

Varul hidratat CELCO se foloseşte pentru:

- prepararea mortarelor de zidărie,

- prepararea tencuielilor interioare şi exterioare,

- fabricarea altor produse pentru construcţii,

- tratarea apelor potabile,

- neutralizarea apelor reziduale şi de proces,

- stabilizarea solurilor,

- industria chimică,

- industria sticlei,

- industria hartiei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional