Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

ALN Alba Iulia va construi 14 locuinte prin credit ipotecar

C.T. Locuinţe /

ALN Alba Iulia va construi 14 locuinte prin credit ipotecar

Agentia Nationala pentru Locuinte va incepe procedura de contractare prin credit ipotecar a 14 locuinte in municipiul Alba Iulia, str. Nada Florilor. Acestea sunt locuinte insiruite, grupate cate sapte, pe parcele individuale de circa 150 - 210 mp fiecare.

Pretul estimativ al unei locuinte, cu TVA inclus, poate varia intre 62.000 euro si 68.000 euro. Pretul de vanzare va fi definitivat in urma licitatiei pentru lucrari de construire.

Fiecare locuinta, cu regim de inaltime S+P+E, va avea cate trei camere de locuit cu dependinte, subsol partial (pivnita), pod cu posibilitati de amenajare, curte deschisa cu loc de parcare si alee de acces in fata, curte imprejmuita in spate si bransamente individuale la utilitati, cu contorizari.

Locuintele vor fi realizate in termen de doi ani de la data semnarii contractelor de construire si a deschiderii finantarii de catre bancile creditoare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional