Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

AMENAJĂRI EXTERIOAREPrelungiţi cu trei luni sezonul de baie folosind acoperirile Aluprodukt

F.A. Materiale /

Model Olympic furnizat de "Aluprodukt România" SRL din Târgu Secuiesc

Model Olympic furnizat de "Aluprodukt România" SRL din Târgu Secuiesc

Acoperirile pentru piscină sau SPA reprezintă una din cele mai potrivite soluţii pentru prelungirea sezonului de baie.

Cu acoperirile de piscine de la "Aluprodukt România" SRL din Târgu Secuiesc, primăvara puteţi utiliza piscina dumneavoastră cu multe săptămâni mai devreme, iar toamna reuşiţi să prelungiţi cu 4-5 săptămâni sezonul de baie.

Temperatura apei din piscină este mai ridicată în tot cursul sezonului faţă de piscinele neacoperite, amplasate în condiţii similare.

Acoperirile sunt destinate proprietarilor de piscine rezidenţiale sau publice, care doresc să prelungească sezonul de baie cu aproximativ 3 luni, fără costuri suplimentare pentru încălzirea apei. Acoperirea protejează piscina contra impurităţilor şi îi asigură protecţie iarna.

Societatea a executat şi acoperiri pentru piscine private care sunt folosite în tot cursul anului, dar în perioada rece "pierderile de căldură sunt mai mari comparativ cu cele interioare", ne-a declarat domnul Ervin Tubak, re-prezentantul companiei.

Acoperirile nu necesită o întreţinere specială. Vara este suficientă spălarea lor cu jet de apă iar iarna rezistă la o încărcare de până la 120 kg/mp. Totuşi, specialiştii societăţii ne sfătuiesc să îndepărtăm zăpada de pe acoperiri în cazul în care aceasta este prea mare.

Acoperirile de piscine sunt confecţionate din profile din aluminiu special. Societatea "Aluprodukt România" dispune de o gamă variată de forme. Pe lângă modelele de bază, societatea execută şi acoperiri atipice şi cu opţiuni suplimentare pentru a le transforma în produse unicat. Pe lângă structura din aluminiu eloxat societatea livrează şi acoperiri albe, galbene sau verzi.

La fabricaţia acoperirilor de piscine societatea utilizează şi policarbonatul compact, cu aspect de sticlă, ale cărui proprietăţi fizice şi durabilitatea în timp sunt cu mult superioare faţă de plăcile din acril, SAN.

"Cele cinci familii de profile speciale din aluminiu, fac posibilă satisfacerea exigenţelor clienţilor de la piscinele cu mici dimensiuni până la piscinele a căror lăţime ajunge la 13 - 14 m", ne-a mai declarat domnul Tubak.

Acoperirile pentru piscine pot fi scunde, de înălţime mijlocie, de înălţimi mari şi combi (reprezintă combinarea a două modele).

În varianta de bază a acestor modele este utilizat policarbonatul de 10 mm grosime, cu o celulă de aer, No Drop.

Cele mai vândute acoperiri pentru piscine sunt modelele Elegant (model scund), Universe (model mijlociu) şi Laguna (model înalt).

Modelul Elegant cu dimensiunile interioare de 4x75x10x1 m costă 8.910 euro, iar cel cu dimensiunea de 9x14x2,75 m costă 14.750 euro.

Modelul Universe poate fi achiziţionat la preţul de 11.590 euro (pentru 5,5x10,6x1,9 m) sau 24.490 euro (9x14x2,75 m). Modelul Laguna are un preţ de comercializare începând cu 17.720 euro (6,25x10,6x2,6 m) şi 30.920 euro (pentru 8,50x14x3 m). Preţurile sunt fără TVA şi conţin cheltuielile de transport şi montaj.

Acoperirile din "SPA programme" protejează SPA-ul iar utilizarea lui devine independentă de condiţiile meteo. Acoperirea este confecţionată din policarbonat compact, cu aspect de sticlă. Puteţi opta şi pentru policarbonat de culoarea bronzului. Datorită transparenţei are un aspect exclusivist în grădină.

Modelul Spa Dome Orlando este fabricat exclusiv cu lungimea de 6,0 m, lăţimea de 4,0 m şi înălţimea de 2,30. Pentru structura din aluminiu puteţi opta pentru culorile alb, argintiu, galben (crem), albastru-verzui. Cu acoperirea "Orlando" clientul îşi asigură o baie completă, care dintr-o singură mişcare poate fi deschisă la o treime din circumferinţă. Acoperirea se roteşte în jurul axului şi din această cauză uşa poate fi poziţionată după preferinţe.

Preţul unui model Orlando este de 7999 euro, iar pentru modelul Sunhouse preţul este de 13.854 euro, fără TVA, fiind în perioada de promoţie. Preţurile conţin cheltuielile pentru transport şi montaj.

Piaţa acoperirilor pentru piscine exterioare şi SPA-uri este în uşoară creştere. "După patru ani de prezenţă la expoziţii şi prin publicitate, acoperirile au devenit mai cunoscute publicului din ţara noastră", este de părere domnul Ervin Tubak, directorul "Aluprodukt România" SRL din Târgu Secuiesc.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional