Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Apartamente de vanzare in centrul Capitalei

F.A. Locuinţe /

Proiectul "G3 Apartamente" a fost lansat pe piata. Constructia amplasată în zona Unirii-Mitropolie este dezvoltat de o companie cu actionariat spaniol în parteneriat cu G3 Imobiliare. Imobilul reprezintă o investitie de peste 2 milioane de euro, iar constructia celor 34 de apartamente va fi finalizată în luna martie a anului viitor.

Bogdan Păduraru, CEO G3 Imobiliare, precizeaza:

"Transparenta este una dintre valorile G3 Imobiliare si ale dezvoltatorului, motiv pentru care împreună cu acesta am ales ca lansarea oficială a proiectului să aibă loc după ce constructia va fi avansată, iar clientul să aibă siguranta calitătii constructiei si finisajelor folosite."

Proiectul de patru etaje este situat pe strada George Georgescu si cuprinde 34 de apartamente. Preturile încep de la 69.000 de euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional