Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Aproape 1.000 de locuinte ANL pentru tineri

A.D. Locuinţe /

In primele opt luni ale anului 2012 Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a receptionat peste 950 de unitati locative in cadrul programului "Locuinte pentru tineri desintate inchirierii". Dintre acestea, in luna august au fost receptionate aproape 200 de apartamente, potrivit reprezentantilor Ministerului Dezvoltarii Regionale.

In luna august au fost finalizate 108 locuinte in Slatina, 48 in Vaslui, 20 in Campina si 16 in orasul Somcuta Mare. Blocurile au 3 - 4 etaje si sunt impartite in garsoniere si apartamente cu 2 sau 3 camere. Blocurile dispun de doi ani garantie.

Programul se adreseaza tinerilor cu varsta intre 18 si 35 de ani care nu isi permit sa cumpere un apartament sau sa inchirieze o locuinta de pe piata libera. Locuintele sunt predate primariilor, care apoi le repartizeaza tinerilor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional