Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Au mai ramas la vanzare 400 de apartamente in Asmita Gardens

A.D. Locuinţe /

Au mai ramas la vanzare 400 de apartamente in Asmita Gardens

Din totalul de aproape 760 de apartamente ale proiectului rezidential Asmita Gardens din Bucuresti, aflat in insolventa, mai sunt la vanzare in jur de 400. Pana la momentul deschiderii procedurii de insolventa, in noiembrie 2011, pretul mediu de vanzare al apartamentelor era de 1.600 euro pe mp. Ulterior, unitatile locative s-au vandut la un pret mediu de 1.050 euro pe mp.

Creditorii proiectului rezidential au aprobat ieri planul de reorganizare, care prevede plata integrala a creantelor bugetare si defavorizarea creditorului garantat si a creditorilor chirografari, potrivit avocatului Remus Borza, administratorul judiciar al proiectului imobiliar, din cadrul Euro Insol.

Creditorul majoritar al proiectului este Alpha Bank Romania, prin AGI RRE, cu o expunere de 70 milioane euro reprezentand contravaloarea unui credit acordat in anul 2006 de banca in vederea construirii ansamblului.

Valoarea totala a complexului Asmita Gardens este de 120 milioane de euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional