Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Banca Comercială Carpatica majorează avansul la creditele imobiliare

Andrei Stan Locuinţe /

Banca Comercială Carpatica majorează avansul la creditele imobiliare

Banca Comercială Carpatica (BCC) anunţă că majorează avansul solicitat clienţilor pentru creditele imobiliare la 28%, în contextul intrării în vigoare a Legii dării în plată, potrivit unei informări trimise redacţiei.

"Decizia băncii apare că o necesitate a menţinerii condiţiilor de prudenţialitate şi competitivitate ca efect a impactului pe care legislaţia o poate avea asupra portofoliului de clienţi, dar şi ca o necesitate a adaptării ofertei împrumuturilor noului cadru legislativ prin adecvarea politicilor de creditare", se arată în informare.

Clienţii care caută o soluţie de finanţare, pot solicita BCC un asemenea credit, achitând un avans de 28%, precizează banca.

Împrumutul poate fi accesat în moneda naţională. Noul nivel al avansului solicitat clienţilor se va aplica pentru toate solicitările de finanţare remise spre aprobare, începând cu data intrării în vigoare a legii dării în plată.

BCC este este cea de 13-a bancă din ţara noastră care a decis să majoreze avansul la creditele imobiliare, în contextul aprobării Legii dării în plată. Vineri, Banca Transilvania a anunţat şi ea creşterea avansului la creditele garantate cu ipotecă.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional