Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

"Baumix Thermys": termosistem din polistiren expandat

F.A. Materiale /

Sistemul complet de termoizolaţie "Baumix Thermys" cuprinde toate materialele necesare pentru realizare unei anvelopări durabile şi de calitate a clădirilor, spune domnul Răzvan Bobe, director de calitate la "Baumix".

Principalul efect al acestei aplicări - reducerea transferului de căldură prin anvelopa clădirii, înseamnă nu numai reducerea semnificativă a cheltuielilor de încălzire, ci şi un nivel ridicat de confort termic, temperatura interioară a clădirii rămânând constantă în perioadele friguroase şi plăcut răcoroasă în cele mai călduroase zile din vară.

Alte efecte notabile ale aplicării sistemului "Baumix Thermys" sunt renovarea faţadei şi asigurarea "respiraţiei" pereţilor. Finisajul cu tencuieli decorative minerale oferă multiple variante de personalizare a structurii şi asigură un habitat sănătos prin capacitatea ridicată de difuzie a vaporilor din interior.

Sistemul "Baumix Thermys" este compus din: polistiren expandat, adeziv pentru termosistem, plasă din fibră de sticlă, vopsea grund pentru tencuieli minerale, tencuială minerală decorativă. Adezivul special pentru termoizolare asigură aderenţa pe perioade de timp foarte lungi şi în condiţii climatice extreme. Protecţia plăcilor de polistiren se face prin aplicarea unui strat de adeziv armat cu plasă din fibră de sticlă. Acest strat de protecţie este rezistent la şocuri, hidrofob şi foarte flexibil.

Vopseaua grund reprezintă stratul de fond înainte de aplicarea tencuielilor decorative, fixând în acelaşi timp praful şi îmbunătăţind aderenţa. Stratul final, de finisare a termosistemului, îl reprezintă tencuielile decorative. Ele sunt materiale minerale tip pulbere disponibile în culoare albă sau gata nuanţate în 56 de culori pastel. Tencuielile minerale au o excelentă capacitate de difuzie a vaporilor şi sunt rezistente la şocuri şi intemperii.

Preţuri între 27 şi 32 lei/metrul pătrat

Preţul termosistemului "Baumix Thermys" variază între 27, respectiv 32 lei/metru pătrat fără TVA. Montajul poate fi realizat de către orice echipă specializată în montarea sistemelor de termoizolaţie.

Beneficiarii care au achiziţionat în întregime sistemul "Baumix Thermys" beneficiază, la cerere, cu titlu gratuit, de servicii de training pentru echipa de aplicatori - training realizat de către consilierii tehnici ai companiei Baumix, fie de servicii de asistenţă tehnică la punerea în operă a sistemului.

Sistemul Baumix Thermys are un coeficient de conductivitate termică de 0,03 W/ mK. Garanţia oferită de producător şi constructor acoperă toate defectele de material sau de manoperă timp de 10 ani.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional