Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Bloc turn cu apartamente de vacanţă în Neptun - Olimp

F.A. Locuinţe /

Perspectivă "Cronos Residence Hotel"

Perspectivă "Cronos Residence Hotel"

Compania "Alcor Construct" a demarat, în acest an, construcţia unui bloc turn pe subsol, parter, mezanin şi 10 etaje în Neptun-Olimp. Investitor şi beneficiar este "Locrida Estival" SA, iar de promovarea proiectului se ocupă "Well Grup". "Alcor Construct" este antreprenor general.

În total, vor fi amenajate 88 de apartamente de vacanţă cu câte două camere. Suprafeţele locuinţelor variază între 70 şi 105 mp. Imobilul numit "Cronos Residence Hotel" se află în imediata apropiere a plajei din Olimp. Preţurile de vânzare a locuinţelor, care vor fi predate "la cheie", variază între 85.000 şi 150.000 de euro, la care se adaugă TVA. Anişoara Donciu, reprezentantul "Well Grup", ne-a declarat că, la finele lunii iunie, fuseseră vândute circa 35% din apartamente.

Sistemul constructiv constă în cadre din beton armat cu închideri exterioare şi interioare din BCA. Vor fi şi compartimentări interioare din gips-carton, care asigură o bună izolare a imobilului. Tâmplăria exterioară este termoizolantă, iar blocul va primi şi un termosistem, de asemenea, pentru o bună izolare. Pentru că în perioada 15 iunie - 30 septembrie nu pot fi desfăşurate lucrări de construcţii pentru a nu crea disconfort turiştilor care vin pe Litoral, termenul de execuţie al clădirii este sfârşitul anului viitor, ne-a spus Anişoara Donciu.

Centrul de divertisment "Odysseus"

Un alt proiect în care este implicat "Alcor Construct" în calitate de antreprenor general este centrul de divertisment "Odysseus" din Neptun. Investitor şi beneficiar este compania "Relax Estival" SA, iar "Well Grup" se ocupă, de asemenea, de promovarea proiectului.

Anişoara Donciu ne-a spus că lucrările au demarat în acest an. Sistemul constructiv şi finisajele sunt similare cu cele aplicate în proiectul "Cronos". Lucrările de execuţie sunt planificate să se finalizeze la sfârşitul anului 2008.

109 apartamente în "Orion Residence" din Constanţa

Primul proiect rezidenţial executat de "Alcor Construct" şi promovat de "Well Grup" este amplasat în Constanţa. "Alcor Merchant" este investitor şi beneficiar. "Orion Residence" cuprinde două blocuri de apartamente cu un regim de înălţime subsol, parter şi zece etaje.

Anişoara Donciu ne-a menţionat că lucrările de execuţie au început în anul 2004 şi vor fi finalizate în această toamnă. La finele lunii iunie, constructorul lucra la finisajele interioare ale clădirilor.

În total, sunt amenajate 109 apartamente cu două, trei şi patru camere. Acestea au suprafeţe între 77 şi 188 de metri pătraţi - suprafaţă construită. Preţurile de vânzare se încadrează între 100.000 şi 250.000 de euro, la care se adaugă TVA. Locuinţele cu patru camere sunt amenajate la cererea beneficiarilor. Circa 65% din locuinţe fuseseră vândute până la finele lunii iunie.

Structura blocurilor este din beton, cu închideri exterioare din BCA şi termosis-tem. Compartimentările interioare sunt din gips- carton. Finisajele interioare constau în gresie şi faianţă de bună calitate, import Italia, parchet laminat şi zugrăveli lavabile de calitate superioară. Tâmplăria ex-terioară este termoizolantă.

Apartamentele vor fi livrate "la cheie", cu conectare individuală la toate utilităţile. Spaţiile sunt dotate cu sisteme de încălzire - răcire, precum şi conectare la telefonie, cablu TV, internet,etc.

"Well Grup" urmăreşte dezvoltarea unor proiecte de locuinţe şi în alte zone din ţară, precum Bucureşti şi Braşov.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional