Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Braşov: În Avantgarden 3 vor fi finalizate 280 de apartamente

F.A. Locuinţe /

Braşov: În Avantgarden 3 vor fi finalizate 280 de apartamente
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Cel mai mare ansamblu rezidenţial aflat în dezvoltare în Braşov este Avantgarden 3, dezvoltat de Maurer Imobiliare. De la demararea proiectului, în 2009, şi până în prezent au fost finalizate 11 blocuri totalizând 960 de apartamente. În luna mai, trei blocuri, însumând 281 de apartamente erau în diverse stadii de construcţie şi urmau să fie finalizate până la sfârşitul anului curent, respectiv în iunie, septembrie şi decembrie. Finanţarea activităţii de dezvoltare se realizează din surse proprii.

    În total, ansamblul va cuprinde 18 blocuri şi în jur de 1.800 de unităţi locative. Din acestea, în luna mai erau vândute 1.200 de unităţi, ne-a declarat Dana Stemate, director marketing Avantgarden 3.

    "Vânzările merg mult mai bine în 2013, am avut o creştere de 50% în primul trimestru. Prima Casă ajută foarte mult. Vindem cam 300 de apartamente pe an", precizează doamna Stemate.

    Preţurile în ansamblul rezidenţial au fost menţinute în linii mari de la demararea proiectului. Ele pornesc de la 27.000 de euro pentru o garsonieră de 38 - 39 mp utili (cu plată integrală la semnarea contractului de vânzare), de la 36.000 de euro pentru două camere de 51 mp utili şi de la 49.000 de euro pentru trei camere de 67 mp utili. Se vând deopotrivă toate tipurile de locuinţe, menţionează doamna Stemate.

    Ca variante de plată, cumpărătorul poate opta pentru plata integrală, în două tranşe (30% avans şi 70% la finalizare) sau în trei tranşe (avans 30%, 30% la momentul realizării construcţiei "la roşu" şi 40% la finalizare). De asemenea, este posibilă şi plata în rate la dezvoltator pe o durată de maxim trei ani. Pentru Prima Casă, avansul este de 2.000 - 3.000 de euro.

    Opţional, clienţii pot achiziţiona şi un loc de parcare la nivelul solului pentru 1.500 de euro, fără TVA.

    Blocurile de apartamente sunt realizate din cărămidă, cu izolaţie termică din polistiren expandat de 10 cm grosime. Preocuparea dezvoltatorului a fost să sporească în timp calitatea produsului imobiliar şi să diversifice paleta de facilităţi puse la dispoziţia clienţilor. Astfel, în luna mai era în proces de deschidere o grădiniţă care să deservească ansamblul, a mai spus Dana Stemate.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional