Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Care sunt motivele pentru care ar trebui să îţi achiziţionezi un şemineu

Companii /

Care sunt motivele pentru care ar trebui să îţi achiziţionezi un şemineu

Prietenii tăi te-au înnebunit vorbind de şeminee şi cât de multumiţi sunt de cum arată livingul lor de când au decis să facă schimbarea, iar tu, din diverse motive, încă amâni asta. Fie că altele au fost priorităţile tale, fie că nu ţi-a permis bugetul, sau a rămas la stadiul de proiect. Acum este momentul să treci de stadiul acesta şi de imaginea pe care o ai în minte încă de la început, cu acel model de şemineu care te-a impresiont, şi totul să prindă contur. Pentru a te ajuta să calculezi variantele pe care le ai şi să observi faptul că un semineu este, de fapt, o investiţie pentru tine şi familia ta, am creat o listă cu trei motive pentru care ar trebui să iei în considerare instalarea unui şemineu în căminul tău.

Primul motiv ţine de design. Designul modern, clasic sau rustic, împreună cu ambianţa creată de şemineul pe lemne cu siguranţă vor face livingul tău şi mai atrăgător şi prietenos. Ce îţi face o plăcere mai mare decât să petreci timp de calitate împreună cu familia ta în jurul focului şi căldurii emanată de acesta.

Un al doilea motiv ţine de eficienţa şemineului, fiind una crescută. Acesta poate să aibă puterea de a încălzi în totalitate locuinţa, chiar şi la temperaturi scăzute, sub 0 grade. Cum este acest lucru posibil? Prin distribuţia aerului cald în toate camerele, chiar şi dacă locuinţa ta este construită pe două niveluri, sau prin calorifere, dacă se apelează la un semineu centrala.

Iar al treilea motiv ţine de independenţa faţă de sistemul de încălzire pe gaz, al cărui preţ fluctuează foarte mult, fiind, evident, dorinţa multor români. Dacă investeşti într-un şemineu pe lemne, ai parte şi de căldură la un preţ scăzut, iar pe lângă asta beneficiezi şi de ambianţa plăcută oferită de lemnul care arde în focar.

Lista cu motivele pentru a-ţi construi şemineul mult dorit poate continua dacă locuieşti la casă, însă un lucru este cert: în ziua de astăzi şemineul nu mai este un lux, ci o achiziţie necesară şi mai ales inteligentă. Mai mult decât atât, şemineul se dovedeşte a fi o necesitate, având în vedere eficienţa sa, randamentul ridicat şi faptul că alternativa de încălzire pe gaz atrage cu sine cheltuieli mult mai mari.

Echipa Alego oferă consultanţă gratuită în vederea planificării construirii de şeminee la preţ accesibil şi de calitate. Pe langa asta te asteaptă o gamă largă de termoşeminee, usi semineu, focare si coşuri de fum, iar transportul fiecărui produs este gratuit, oriunde în România!

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional