Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Case de lux in ansamblul Good Residence

I.D. Locuinţe /

Good Residence va lansa un ansamblu rezidential exclusivist in anul 2014. Complexul va avea aproximativ 20 de case noi si va fi amplasat pe Strada Lahovari, din Balotesti, in apropiere de ansamblul rezidential Good Morning Residence.

Noul ansamblu Good Residence va fi destinat oamenilor cu venituri ridicate. Preturile noilor case vor fi in jurul sumei de 200.000 de euro. Locuintele vor fi mari si spatioase, urmand sa aiba 6 -7 camere.

In maximum 12 luni de la finalizarea noului complex, dezvoltatorii proiectului si-au propus sa vanda toate casele.

Noul complex va cuprinde de asemenea o cafenea si un parc.

Intregul ansamblu va fi cu circuit inchis. De asemenea, paza acestuia va fi asigurata 24 de ore din 24.

Preturi intre 75.000 si 150.000 pentru casele din Good Residence

In ansamblurile Good Residence, din Balotesti, au fost construite in ultimii doi ani si jumatate, aproximativ 250 de case, dintre care mai sunt disponibile doar circa 20.

Casele din ansamblurile Good Residence, din Balotesti, au preturi foarte variate. Cele mai accesibile modele de locuinte costa 74.900 de euro (modelul Orion, din Good Afternoon Residence), in vreme ce pretul maxim urca pana la 149.900, in cazul conacului Myra, din Good Morning Residence.

Printre cele mai cautate locuinte este Luna 2, care se vinde pentru un pret standard de 81.900 de euro. Pentru anul viitor este estimat ca se vor construi 40 de case Luna 2, tocmai datorita cererii foarte mari si a vanzarilor excelente.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional