Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Case de vacanţă în Predeluţ - Bran

F.A. Locuinţe /

Case de vacanţă în Predeluţ - Bran

"La Chatelaine" este un ansamblu de case de vacanţă construit în Predeluţ, din staţiunea Bran, investitorul fiind persoană fizică. Complexul este alcătuit din opt case, potrivit Sorinei Buzelan, din cadrul companiei "Manopoly International" - promotorul exclusiv al lucrării. Domnia sa ne-a precizat că, până la jumătatea lunii mai, lucrările de construcţie au fost demarate doar la cinci dintre ele, acestea aflându-se în stadiul "la roşu". Casele au vedere panoramică spre Munţii Bucegi şi Piatra Craiului.

Doamna Buzelan ne-a spus că există două tipuri de case. Primul dintre acestea este prevăzut cu trei dormitoare, suprafaţa construită a imobilelor fiind de 180 de metri pătraţi. Aria terenului ajunge la 630 - 754 de mp.

Cel de-al doilea gen de case beneficiază de patru dormitoare, cu suprafaţa construită totală de 230 mp şi aria terenului cuprinsă între 940 şi 1.130 mp.

Regimul de înălţime este parter şi etaj, unităţile locative fiind construite din cărămidă.

Casele pot fi vândute "la roşu" sau "la cheie". Imobilele cu trei dormitoare, comercializate "la roşu", care au suprafaţa terenului de 720-750 mp costă 150.000 de euro. Casa cu patru dormitoare, cu suprafaţa construită de 230 mp şi terenul de 940 mp are un preţ de 175.000 de euro, în timp ce acelaşi tip de locuinţă, construită pe o suprafaţă de 1.130 mp este co-mercializată la preţul de 185.000 de euro.

În cazul în care casele vor fi vândute "la roşu", acestea vor fi racordate la reţelele de apă, curent electric şi gaze şi vor beneficia şi de fose septice ecologice.

Preţurile finale pentru casele vândute "la cheie" sunt următoarele: cele cu trei dormitoare, care au suprafaţa construită de 180 mp şi aria terenului de 720 mp costă 220.000 de euro, în timp ce imobilele cu patru camere, prevăzute cu terenuri de 940 şi, respectiv, 1.130 de mp, valorează 285.000, respectiv 295.000 de euro.

Casele "la cheie" vor avea finisaje şi dotări de cea mai bună calitate - parchet din lemn masiv, gresie, faianţă, termopan din aluminiu/PVC imitaţie lemn, centrală termică pe gaze, şemineu, curte amenajată.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional