Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Casele din lemn, o varianta atractiva

I.D. Locuinţe /

Casele din lemn pot reprezenta o alternativa viabila la sistemul trandional de constructie avand in vedere preturile accesibile si durata scurta de executie.

Locuintele din lemn se construiesc la preturi cuprinse intre 260 si 320 euro/mp, costul unei case fiind foarte accesibil pentru o familie care acceseaza un credit pentru a-si achizitiona o locuinta, apreciaza constructorului Rollux System Construct

In bugetul pe care il puteau aloca unui apartament cu trei camere doritorii unei locuinte pot pot include o vila spatioasa pe un teren rezonabil.

Deoarece timpul de finalizare al unei case din lemn tip "canadian" este in medie de doar trei luni multe familii aleg aceasta varianta, preferand sa astepte ca o companie sa le construiasca locuinta in loc sa opteze pentru un apartament pe care il pot alege intr-un ansamblu rezidential.

Mai mult casele de lemn includ avantaje deosebite precum: izolare termica si fonica foarte buna, rezistenta deosebita la cutremur, proiectare facila, structura modulara.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional