Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Cat ii costa pe romani montajul pavalelor?

CT Materiale /

Cat ii costa pe romani montajul pavalelor?

Costul montajului pavelelor reprezinta 20% din valoarea unui proiect, potrivit domnului Sebastian Bobu, Director Executiv al Symmetrica.

Potrivit Symmetrica, costul unei lucrari de montare a pavelelor difera in functie de volumul de lucru necesar si de tipul de trafic ce se desfasoara pe suprafata pavata.

Astfel, pentru montarea unui pavaj pietonal, costul manoperei este de aproximativ 25 lei/mp, in timp ce pentru montarea unui pavaj carosabil, montajul porneste de la 50 de lei pe metrul patrat.

Calitatea lucrarilor de pavare executare depinde atat de calitatea materialelor oferite si in acelasi timp, de profesionalismul si experienta celor care executa lucrarile. De aceea, este importanta colaborarea permanenta cu specialistii in domeniu, atat in cazul lucrarilor de anvergura (publice sau private), cat si in cazul lucrarilor realizate de persoanele fizice.

Symmetrica este o companie 100% romaneasca, producatoare de pavele, borduri si rigole vibropresate pietonale si carosabile, intr-o gama variata de forme si culori. A fost infiintata in anul 1994 iar in anul 1999 a fost inaugurata prima fabrica la Veresti, judetul Suceava.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional