Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Ce avantaje ofera gresia protelanata?

I.D. Materiale /

Ce avantaje ofera gresia protelanata?

Gresia portelanata prezinta multe avantaje fata de placile ceramice obisnuite.

Poate fi folosita in orice tipuri de proiecte si se preteaza atat utilizarii la interior cat si la exterior.

Potrivit reprezentantilor Lasselsberger Romania, in cazul unei locuinte, gresia portelanata, desi este destinata exteriorului, poate fi folosita cu succes la interior, in bai, bucatarii sau holuri. De asemenea, placile portelanate sunt recomandate si pentru demisoluri, subsoluri, crame sau garaje interioare.

Sergiu Apolzan, director vanzari al Lasselsberger Romania, precizeaza:

"O parte dintre cumparatori aleg placile portelanate chiar si pentru livinguri sau dormitoare datorita modelelor deosebite si a gradului ridicat de rezistenta la abraziune."

Calitatile deosebite ale placilor portelanate fac din acestea o optiune viabila si pentru alt tip de proiecte, nu doar rezidentiale.

"Gresia portelanata este potrivita si pentru spatiile cu conditii severe de exploatare, cum ar fi spatii comerciale, spatii industriale, aeroporturi, restaurante, scoli sau spitale", a mai afirmat Sergiu Apolzan.

In plus, acest tip de produs poate fi folosit chiar si la amenajarea de pasaje, trotuare sau la constructia de fantani decorative.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional