Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Cele mai spatioase locuinte se gasesc in Ilfov

A.D. Locuinţe /

Cele mai spatioase locuinte se gasesc in Ilfov

Suprafata locuibila a cladirilor rezidentiale din Romania este in medie de 21 mp per locuitor. Suprafata locuibila totala la nivelul tarii insumeaza circa 400 milioane mp, dispusi in 22,7 milioane de camere, respectiv 8,45 milioane de locuinte, potrivit datelor provizorii ale Recensamantului Populatiei si Locuintelor 2011, publicate de Institutul National de Statistica (INS).

O suprafata a camerelor de locuit mai mare s-a inregistrat, in medie, in municipiul Bucuresti (21,1 mp/camera) si in judetele Brasov, Cluj, Satu Mare, Ilfov, Sibiu, Harghita si Covasna (intre 20,8 si 19,1 mp/camera). Cele mai mici suprafete medii pe o camera se inregistreaza in judetele Calarasi (13,4 mp/camera), Giurgiu si Teleorman (14 mp/camera).

Locuintele cu suprafetele medii dintre cele mai mari exista in judetele Ilfov, Timis, Satu Mare si Constanta (intre 65,7 şi 52 mp/locuinta). Cele mai mici suprafete medii au fost inregistrate in judetele Braila (39,4 mp/locuinta), Calarasi si Vaslui (39,7 mp/locuinta), potrivit INS.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional