Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

"Ceramica Iaşi" şi-a schimbat denumirea în "Brikston Construction Solutions"

Alexandru Costea Materiale /

"Ceramica Iaşi" şi-a schimbat denumirea în "Brikston Construction Solutions"

Producătorul de materiale de construcţii pentru zidărie şi finisaje Ceramica Iaşi (CERE) şi-a schimbat în februarie denumirea în Brikston Construction Solutions, preluând astfel numele brandului sub care sunt cunoscute produsele companiei, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

Directorul general al companiei, Iulian Mangalagiu, a declarat că lansarea mărcilor Brikston şi Brikston klinker au dus la o triplare a vânzărilor, din 2008 până în 2012.

El a mai spus că Brikston Construction Solutions îşi propune pentru acest an continuarea strategiei privind extinderea teritorială, dezvoltarea gamei de produse, noi investiţii în servicii şi intensificarea exporturilor.

Compania a fost deţinută, până anul trecut, de fondul de investiţii Advent, care a vândut participaţia majoritară la Ceramica altui fond de investiţii, ADM Capital.

Înfiinţat în 1998, ADM Capital a alocat 2,9 miliarde de dolari pentru 110 investiţii şi în prezent gestionează active de 1,6 miliarde de dolari. Fondul are birouri la Londra, Kiev, Istanbul, Almaty, Mumbai, Beijing şi Hong Kong.

Producătorul de cărămizi, placaje şi pavaje ceramice are peste 200 de angajaţi.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional