Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

CFR a lansat licitaţia pentru studiul de fezabilitate privind linia de cale ferată Bucureşti-Aeroportul Henri Conadă

D.I. Companii /

CFR a lansat licitaţia pentru studiul de fezabilitate privind linia de cale ferată Bucureşti-Aeroportul Henri Conadă

Compania Căile Ferate Române (CFR) a anunţat astăzi scoaterea la licitaţie a studiului de fezabilitate necesar modernizării liniei de cale ferată Bucureşti Nord - Aeroportul Internaţional Henri Coandă, proiectul fiind estimat a costa aproximativ 2,701 milioane de lei, se arată într-un comunicat al companiei, dat astăzi publicităţii.

Reprezentanţii CFR precizează că tipul procedurii este licitaţie deschisă, în timp ce sursa de finanţare pentru realizarea proiectului este asigurată din bugetul de stat şi din fonduri de coeziune, aferente cadrului financiar 2014 - 2020.

Potrivit sursei citate: "Studiul de fezabilitate va prezenta cea mai bună variantă pentru legătura pe calea ferată între staţia Bucureşti Nord şi Aeroportul Internaţional Henri Coandă, în conformitate cu standardele impuse pentru Coridoarele Europene şi Coridoarele TEN-T, respectând totodată specificaţiile tehnice de interoperabilitate pe teritoriul României. Anunţul de participare la procedura licitaţie deschisă (...) şi documentaţia de atribuire sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice".

În cele din urmă, compania informează că termenul limită pentru primirea ofertelor este 12 aprilie 2018.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional