Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Chiriile la apartamente au crescut usor in Bucuresti

A.D. Locuinţe /

Chiriile la apartamente au crescut usor in Bucuresti

Chiriile solicitate pentru apartamentele vechi din Bucuresti au cunoscut in noiembrie a doua luna consecutiva de cresteri. In cazul garsonierelor si apartamentelor de trei camere, aprecierea este de putin peste 1% fata de luna anterioara, potrivit unui raport al portalului Anunturiparticulari.ro.

In luna noiembrie, chiria medie solicitata pentru garsonierele din Bucuresti era de 228 de euro, nivel care nu a mai fost depasit din martie 2012 pana in prezent.

Apartamentele de doua camere au fost singurele tipuri de unitati a caror chirie a stagnat in noiembrie la valoarea medie de 315 euro, cu doar 1% mai putin comparativ cu noiembrie 2011.

O crestere cu 1% a nivelului chiriei de la o luna la alta s-a manifestat si in cazul apartamentelor de trei camere, chiria medie ajungand la 436 de euro. Chiar si asa, nivelul este mai mic cu 3% raportat la noiembrie 2011 (448 de euro).

In cazul apartamentelor cu patru camere, chiria medie a trecut in luna noiembrie de 650 de euro, se mai arata in raport.

In privinta numarului de oferte, in noiembrie 2012 au fost puse pe piata peste 2.400 de proprietati, cu 16% mai multe comparativ cu noiembrie, anul precedent. Din acestea, peste 1.000 de unitati reprezinta apartamente cu doua camere, iar mai mult de 700 sunt garsoniere.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional