Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

COMPANII"Metal Steel Profile" îşi măreşte capacitatea de producţie

F.A. Companii /

"Metal Steel Profile" îşi măreşte capacitatea de producţie

Producătorul de tablă pentru acoperiş, "Metal Steel Profile" din Floreşti, Cluj-Napoca va investi în achiziţionarea a două linii de producţie, ne-a spus domnul Tiberiu Horobet, asociat/director tehnic.

Societatea a obţinut finanţare din fonduri europene prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, Măsura 312 "Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de micro-întreprinderi ". Proiectul este în pregătire şi va demara cel mai probabil de la începutul anului viitor. El se va desfăşura pe parcursul a doi ani.

Proiectul prevede construirea a două hale noi, implementarea două linii noi de producţie noi şi angajarea de personal suplimentar. Pentru fiecare linie în parte, cu tot cu amenajări, sunt prevăzuţi să fie investiţi 200.000 euro.

Societatea a realizat pe primul semestru din acest an o cifră de afaceri de 500.000 lei şi un volum lunar de producţie de 1.200 metri pătraţi. Anul trecut societatea a realizat o cifră de afaceri de 1 milion de lei.

Societatea produce în principal pane metalice (80% din producţie) şi tablă cutată pentru acoperiş (20%).

Preţurile variază de la 4,5 euro/metru la 6,5 euro/metru (preţuri fără TVA).

Majoritar producţia este vândută în ţară, exportul fiind de maxim 5%.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional