Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Conacele - alternativa proprietatilor de lux

A.D. Locuinţe /

Conac din Timisoara.

Conac din Timisoara.

Cel mai scump conac scos la vanzare in Romania costa 2,5 milioane de euro. Imobilul este situat in comuna Balotesti, de langa Capitala si are 14 camere, respectiv 600 mp. Cladirea dispune de un teren de 16,8 hectare, potrivit unui top realizat de portalul Imobiliare.ro.

In comparatie, 2,5 milioane de euro este si pretul cerut pentru cel mai scump apartament din Bucuresti. Acesta are 500 mp si este amplasat in zona Dorobanti - Aviatorilor.

Topul conacelor este continuat de o proprietate din Timisoara, restaurata, oferita la 900.000 de euro. Conacul are 5 camere, respectiv 505 mp si un teren de aproape 1.600 mp.

Cu 800.000 de euro poate fi cumparat un conac in localitatea Zagujeni din judetul Caras-Severin. Imobilul are 22 de camere, respectiv 900 mp utili si este deservita de un teren de 2,75 hectare. Proprietatea mai cuprinde inca opt cladiri auxiliare, cu suprafete cuprinse intre 200 si 800 mp.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional