Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Constructiile metalice, in trend ascendent

I.D. Materiale /

Productia din industria constructiilor metalice si a produselor din metal (exclusiv masini, utilaje si instalatii) a inregistrat o crestere de 5,8% (serie bruta) si de 7,3% (serie ajustata) in primele cinci luni ale anului in comparatie cu acelasi interval al anului trecut.

Rezultatele lunii mai nu au fost insa unele pozitive remarcandu-se o crestere de 0,7% (serie bruta) si o scadere de 9,9% (serie ajustata) fata de luna precedenta.

Productia industriala este in crestere la nivel national

In primele cinci luni ale anului 2013 comparativ cu acelasi interval al anului trecut s-a inregistrat o crestere a productiei industriale la nivel national de 6,1% (serie bruta) si 5,4% (serie ajustata).

In luna mai 2013 insa productia industriala a scazut cu 10,7% (serie bruta) si cu 7,4% (serie ajustata) in comparatie cu luna precedenta.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional