Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Constructorii din vestul tarii cumpara utilaje cu fonduri europene

A.D. Materiale /

Constructorii din vestul tarii cumpara utilaje cu fonduri europene

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest a semnat 16 contracte de finantare pentru intreprinderi mici si mijlocii in cadrul axei 1 "Un sistem de productie inovativ si eco-eficient" a Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice.

Dintre acestea, 6 beneficiari sunt companii din constructii, care au obtinut cumulat o finantare nerambursabila de aproximativ 4,8 milioane lei.

Astfel, vor folosi fonduri nerambursabile pentru achizitia de utilaje si echipamente companiile de constructii Drupo din Calan (peste un milion de lei), FAB Construct (aproximativ un milion de lei), Group DMC (0,63 milioane lei), Proiectmetal (0,56 milioane lei) si Elkana (0,63 milioane lei), precum si ALCO LINE M.G., producatorul de pereti cortina si fatade ventilate (aproximativ un milion de lei), conform datelor Agentiei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional