Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

CTPark îl numeşte pe Emanoil Dascălu în funcţia de Director de Construcţii pentru România

D.I. Companii /

Emanoil Dascălu, Director de Construcţii pentru România al CTPark

Emanoil Dascălu, Director de Construcţii pentru România al CTPark

CTPark, dezvoltator şi administrator pe termen lung de parcuri industriale şi logistice premium din România şi Europa Centrală şi de Est, îl numeşte pe Emanoil Dascălu în funcţia de Director de Construcţii, pentru România, anunţă compania într-un comunicat remis astăzi Redacţiei.

Conform documentului, Dascălu va supraveghea desfăşurarea proiectelor de construcţii ale CTPark în întreaga ţară.

Reprezentanţii CTPark afirmă că Emanoil Dascălu va fi responsabil de gestionarea tuturor activităţilor de construcţie derulate de CTPark în România. Acesta are o experienţă vastă în management pe segmentul de construcţii şi s-a ocupat de proiecte în toate segmentele pieţei de real estate, coordonând anterior dezvoltarea unei reţele de depozite, hypermarketuri şi clădiri de birouri.

Cariera lui Emanoil Dascălu se întinde pe 20 de ani şi include poziţii importante în companii locale şi internaţionale, dar şi activităţi de consultanţă pentru administraţia publică în domeniul legislaţiei infrastructurii.

Potrivit sursei citate, între 2003 şi 2005, Dascălu a fost consultantul Directorului General al "Aedificia Carpaţi". Timp de aproape şapte ani a fost Directorul companiei de retail "Kaufland România", unde s-a implicat intens în dezvoltarea şi implementarea standardelor de construcţie, alături de departamentul internaţional.

În perioada 2011 - 2013, Emanoil Dascălu a fost reprezentantul "Kaufland România" la Consiliul Investitorilor Străini, ca membru al comitetului de infrastructură şi membru al Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germană. De asemenea, a lucrat în funcţia de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene şi a fost responsabil pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM). Printre alte proiecte importante în care Emanoil Dascălu s-a implicat, se află renovarea uzinei Ford Engine din Londra.

Remon Vos, CEO al CTPark şi Country Head al CTPark România a declarat: "Suntem încântaţi că Emanoil s-a alăturat echipei CTPark din România. Cu experienţa lui importantă în real estate şi construcţii şi cu abilităţile lui manageriale, cred că se potriveşte perfect în compania noastră. Cunoştinţele lui aprofundate sunt sigur că ne vor ajuta să ne extindem activitatea pe piaţa locală"

La rândul său, Emanoil Dascălu a precizat:"Sunt fericit să fac parte din echipa CTPark România într-un moment atât de intens pentru companie, care creşte mai repede ca niciodată. Aştept cu nerăbdare să fiu implicat în toate detaliile proiectelor de construcţii desfăşurate de CTPark pe piaţa locală. Sunt entuziasmat de noua fază a carierei mele şi dornic să îmi încep colaborarea cu această echipă pasionată",

În comunicat se mai arată că echipa CTPark România are, în acest moment, 60 de membri care sunt implicaţi în întregul ciclu al dezvoltării de proprietăţi, de la achiziţia terenului, până la construcţie, finanţare şi administrarea proprietăţilor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional