Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

DEKO Professional: Alegerea profesioniştilor

F.A. Companii /

DEKO Professional: Alegerea profesioniştilor
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    DEKO Professional este parte a Grupului Policolor-Orgachim din anul 2005. Recunoscut ca brand din anul 2007, DEKO Professional se adresează segmentului profesional al pieţei construcţiilor. De la primul strat de grund până la stratul de finisare, linia completă de produse pentru construcţii vine cu soluţii pentru acoperiri de calitate şi cu eficienţă crescută a costurilor - calităţi esenţiale pentru succesul unei afaceri în domeniul construcţiilor.

    Experienţa în piaţa de profil au determinat specialiştii din cadrul diviziei DEKO Professional să identifice şi să vină în întâmpinarea celor mai promiţătoare oportunităţi ale pieţei, selecţionând în portofoliul său cele mai apreciate produse, pe care le diversifică şi le îmbunătăţeşte în mod constant.

    DEKO Professional îşi concentrează eforturile în direcţia identificării nevoilor clienţilor şi satisfacerii lor în condiţii optime de calitate şi operativitate a lucrărilor.

    Experienţa de aproape 50 de ani a Policolor se reflectă şi în produsele şi serviciile DEKO Professional. Odată cu evoluţia şi modernizarea tehnologiilor din domeniu, a apărut şi nevoia de eficienţă a firmelor de construcţii. În concordanţă cu noile tipuri de suporturi care apar, DEKO Professional s-a adaptat acestei tendinţe prin crearea unor sisteme potrivite pentru game de substraturi din ce în ce mai diverse.

    Totodată, necesitatea ali­nierii la cerinţele legislaţiei europene privind protecţia sănătăţii omului şi a mediului înconjurător, legi impuse odată cu intrarea României în Uniunea Europeană, a determinat punerea pe piaţă a produselor cu conţinut redus de compuşi organici volatili. DEKO Professional are în vedere satisfacerea cerinţelor consumatorilor, printre care şi nevoia de a avea produse practice deosebite - rezistenţă sporită la murdărire, durabilitate în timp, grad redus de toxicitate etc.

    Oferta largă de sisteme complete şi soluţii, servicii tehnice şi comerciale de prima clasă derulate de către echipe specializate de profesionişti au avantajul preţurilor corecte, adaptate specificului pieţei de construcţii româneşti.

    DEKO Professional dezvoltă parteneriate pe termen lung şi pune accent pe susţinerea partenerilor până la momentul utilizării finale a produselor. De aceea, sunt oferite permanent suport şi facilităţi tehnice colaboratorilor, prin reţeaua naţională de reprezentanţi ai companiei.

    DEKO Professional se caracterizează prin:

    - Calitate crescută a produselor datorată progra­melor de investiţii în activităţile de cercetare- dezvoltare;

    - Respectarea celor mai înalte standarde ale calităţii prin investiţii constante în tehnologie, prin automatizarea liniilor de producţie;

    - Atenţie şi implicare în calitatea vieţii oamenilor - reducerea semnificativă a costurilor pentru energie, prin crearea sistemului DEKOTHERM;

    - Soluţii profesionale adaptate celor mai exigente nevoi din sectorul construcţiilor, care răspund eficient şi responsabil;

    - Adaptarea la cele mai diverse nevoi ale pieţei.

    DEKO Professional îşi împarte activitatea în cinci segmente de business: termoizolaţie, tencuieli decorative, vopsele lavabile, emailuri, lacuri, pardoseli, vopsea pentru marcare rutieră, principalele caracteristici ale fiecărei categorii în parte fiind menţionate mai jos:

    I. Termoizolaţie

    - reducerea costurilor alocate pentru încălzire cu aproximativ 40%;

    - menţinerea pentru cât mai mult timp a unei temperaturi constante, răcoare pe timp de vară şi căldură pe timp de iarnă;

    - durabilitate şi aspect estetic plăcut al clădirilor izolate termic.

    II. Tencuieli decorative

    - protecţie împotriva factorilor externi;

    - rezistenţa culorii în timp;

    - asigură respiraţia peretelui, minimizând riscul formării condensului;

    - protecţie ridicată împotriva acţiunii agresive şi imprevizibile a apei (ex. tencuiala de soclu)

    III. Vopsele lavabile, emailuri, lacuri

    - gamă completă de produse cu dublu rol: protecţie şi decorare pentru o gamă largă şi diversificată de suprafeţe;

    - rezistenţă deosebită la diverşi factori externi: intemperii şi UV, murdărie, acţiunea mucegaiurilor etc.

    IV. Pardoseli

    - tehnologie superioară în procesul de producţie, având la bază utilizarea răşinilor de cea mai înaltă calitate;

    - utilizare cu dublu rol: protecţie şi decorare pentru o gamă largă şi diversificată de suprafeţe;

    - soluţii adaptate unei sfere foarte largi de domenii de activitate: industria alimentară, farmaceutică, spaţii rezidenţiale, comerciale, publice etc;

    - sistem complet care bene­ficiază de proprietăţi specifice fiecărei solicitări şi nevoi;

    - sistemul răspunde cerinţelor actuale ale pieţei prin gama largă de aplicaţii.

    V. Vopsea pentru marcare rutieră

    - rezistenţă ridicată la uzură;

    - elasticitate şi aderenţă pe suprafaţa suport;

    - rezistenţă la benzină, apă, ulei mineral;

    DEKO Professional respectă cu responsabilitate principiul calităţii produselor, oferind clienţilor săi suportul tehnic necesar lucrărilor şi amenajărilor. Colaborarea constantă cu mari firme de construcţii garantează durabilitatea parteneriatelor, bazate pe încredere şi eficientă.

    "Cel mai mare avantaj competiţional al DEKO Professional este preţul local pentru produse şi sisteme de cea mai înaltă calitate."

    În sprijinul acestei afirmaţii, argumentul cel mai puternic este însăşi strategia Grupului Policolor - Orgachim de a deveni leaderul pieţei vopselelor şi răşinilor din sud-estul Europei, prin obţinerea unei poziţii mult mai puternice la nivel local şi prin exploatarea oportunităţilor de export în Orientul Mijlociu şi Rusia.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional