Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

EVENIMENTESamoter 2011: Salon Internaţional Trienal de maşini pentru lucrări în teren, în şantiere, în construcţii

F.A. Internaţional /

Samoter 2011: Salon Internaţional Trienal de maşini pentru lucrări în teren, în şantiere, în construcţii

Noi şi importante iniţiative sunt anunţate în programul celei de a 28-a ediţii a târgului SAMOTER - Salon Internaţional Trienal de maşini pentru lucrări în teren, în şantiere, în construcţii.

SAMOTER Verona 2 - 6 martie 2011 reuneşte cei mai importanţi pro­ducători şi operatori mondiali de pe piaţa de construcţii, infrastructuri şi mari lucrări în cele cinci zile de activitate intensă şi iniţiative - toate concentrate spre business.

Târgul se confirmă ca un loc privilegiat de analiză şi schimburi Samoter 2011 e pentru o ramură ce rămâne un punct de referinţă pentru dezvoltarea sistemului industrial internaţional.

La ediţia din martie vor fi prezente ca întodeauna cele mai bune branduri italiene şi mondiale din sector: maşini de teren, beton, strazi, foraje, tunneling, extracţii, concasări, demolari şi reciclaj, ridicarea şi movimentare, transport/vehicul şi componente.

Astra, Atlas Copco, Bauer, Berco, Casagrande, Case Construction Equipment, Caterpillar, CIFA, Comacchio

Hi-tech, New Holland Construction, Doosan, Dynapac, Fayat Group, Hitachi/Scai, Hidromec, Hyundai, Imer Group, Isuzu, Iveco, Jcb, Komatsu, Kubota, Liebherr, MAN, Manitou, Mantovanibenne, Menci, Mercedes, Merlo, Perlini Equipment, Renault, Sany, Sim Ammann Group, Simex, Soilmec, Usco, VF Venieri, Volvo, Wirtgen sunt câteva dintre firmele foarte cunoscute care au reînnoit adeziunea la ediţia din 2 - 6 martie a Samoter, la Verona.

SAMOTER prezintă top-ul realizărilor în producţie, servicii şi noi tehnologii cu privilegiul sustenabilităţii. Creează oportunităţi de afaceri prin instrumentele specifice ce favorizează întâlnirea dintre cerere şi ofertă.

SAMOTER implică instituţiile naţionale şi internaţionale, asociaţiile de profil italiene şi străine, profesionişti, întreprinderi de construcţii ,dealeri şi instituţii universitare în scopul aprofundării tematicilor fundamentale pentru dezvoltarea sectorului.

Sustenabilitatea este cuvântul cheie al ediţiei 2011.

Obiectivul manifestării este acela de a furniza firmelor ocazia să cunoască şi să aprofundeze argumentul suste­na­b­i­lităţii analizând diferitele aspecte aplicabile filierei construcţiilor: siguranţa şi atenţia în procesul de construcţie, raportul între mediu şi economie, normativele tehnice, produsele, instrumentele şi inovaţiile, etică şi proiectare.

O sută de mii de vizitatori sunt aşteptati la cea de-a 28-a ediţie a SAMOTER - expoziţie specializată organizată o dată la trei ani !

SAMOTER se mândreşte cu 850 expozanţi, din care 30% sunt companii internaţionale, din 30 de ţări, pe o suprafaţă netă de o sută de mii de metri pătraţi şi un calendar impresionant de evenimente. Toate acestea confirmă astfel statutul său de loc de întâlnire preferat pentru analize şi comerţ al oamenilor de afaceri din industria constructiilor.

www.samoter.com

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional