Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Foaia cofrantă din material sintetic ALKUS

F.A. Materiale /

Foaia cofrantă din material sintetic ALKUS

100% fără lemn. 7 ani garanţie

Placa din material sintetic: Tehnologia foii cofrante 100% fără lemn

Alkus, placa din material sintetic 100% fără lemn constituie un salt calitativ considerabil în tehnica cofrajelor, fiind rezultatul cercetărilor, dezvoltării şi testelor efectuate de ani de zile. MEVA este primul producător de sisteme de cofrare care a implementat această tehnologie nouă la toate produsele sale pe plan mondial. Placa alkus a fost folosită până acum pe o suprafaţă de peste un milion de metri pătraţi construiţi pe plan mondial.

O structură inovatoare, patentată

Foaia cofrantă din material sintetic are o structură tip sandwich din polipropilenă (straturile 1 şi 3) consolidată cu un strat de aluminiu (stratul 2). Foaia cofrantă este rezistentă la radiaţiile ultraviolete, intemperii, substanţe alcaline sau acizi, bombări sau contracţii. Pe deasupra, foaia cofrantă alkus este perfect reparabilă şi reciclabilă (vezi imaginea de mai jos).

Placa rezistă la fel de mult ca şi rama: nu este necesară schimbarea foii cofrante

Deoarece placa rezistă la fel de mult ca şi rama, nu mai este necesară schimbarea foii cofrante economisind astfel timp şi bani. Foaia cofrantă alkus, aparţinând noii generaţii facilitează simţitor procesul de construcţie, păstrând cele mai importante caracteristici ale placajelor de lemn (posibilitate de fixare cu ajutorul cuielor sau al şuruburilor), com­pletân­du-le cu posibilitatea de curăţare simplă, utilizare nelimitată şi o suprafaţă de beton de înaltă calitate. Acest salt calitativ înseamnă pentru client o siguranţă crescută în investiţii, derulări optimi­zate ale etapelor de construcţii şi costuri reduse în domeniul calităţii.

Avantajele clientului:

- fără bombări şi contracţii

- fixabilă cu şuruburi şi cuie ca şi lemnul

- fără schimbarea foii cofrante, deci fără costuri suplimentare

- uşor şi rapid de curăţat

- reparare simplă cu folosirea aceloraşi materiale

- calitate superioară a suprafeţelor din beton

- utilizabilitate la toate sistemele de cofraje existente

Beneficiaţi de experienţa MEVA

Specialiştii MEVA sunt în măsură de a monta placa alkus pe orice sistem de cofraje existent la ora aceasta pe piaţă. Respectând standardele de calitate, pe sistemele de cofrare este montată placa respectând procedurile industriale verificate din punct de vedere al calităţii în ateliere specializate. MEVA Sisteme de cofraje pune în slujba clienţilor săi experienţa acumulată în 13 ani de existenţă pe piaţa românească şi know-how-ul de peste 30 de ani din interiorul grupului.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional