Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

GEOPANEL ART SI PISCINE

Advertorial Materiale /

GEOPANEL ART SI PISCINE

ART: este un sistem de cofraje modulare, reutilizabile de mare rezistenta cu ajutorul caruia se pot realiza lucrari, in beton decorative.

Realizat din material ABS,Geopanel Art se foloseste impreuna cu cofrajele Geopanel. Combinatia celor 2 componente duce la realizarea unui sistem performant cu ajutorul caruia se obtin, din beton, suprafete decorative. Suprafetele la vedere - din beton, iau forma sistemului, iar rezultatul, dupa decofrare, este o fatada ce da impresia ca este realizata din piatra naturala de rau, care ulterior se poate nuanta in diverse culori, avand forme neregulate, cat mai aproape de natural.

Avantaje: Rezultat Imediat.Calitate deosebita.Productivitate foarte mare. Montare simpla.Intretinere redusa.Reutilizabil.

PISCINE: Datorita modularitatii sale, sistemul Geopanel permite realizarea in timp foarte scurt a intregului cofrag pentru piscine ,indiferent de forma acesteia. Folosirea acestui sistem nu creeaza daune locurilor unde se monteaza - gradini, parcuri, stranduri, etc. Zona de lucru fiind perfect inchisa, nu deranjeaza spatiile verzi existente. Geopanel permite o turnare rapida a betonului precum si o vibrare adecvata a acestuia. La decofrare, suprafetele sunt perfect drepte si netede, deoarece betonul nu adera suprafata panourilor. Curatarea panourilor se face doar cu jet de apa, nefiind necesara folosirea de uleiuri sau detergent. Printr-o adaptare corecta si precisa, este posibila fixarea de panouri, a suportilor de becuri, racoruduri de servicii,etc, pentru a fi direct cuprinse in beton. Cateva zile sunt suficiente pentru cofrare, turnare, decofrare si finisare a lucrarii, in cel mai simplu si rapid mod de executie, fara implicare de utilaje special, macara, utilaje de ridicat, etc.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de aceste produse si nu numai va rugam sa ne contactati pe adresa de email contact@sistemedecofrare.ro sau la numerele de telefon 0728165710/0728165709 sau pe site-ul nostru www.sistemedecofrare.ro .

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional