Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Geopanel - sisteme de cofrare pentru fundatii, ziduri, coloane

Advertorial Materiale /

Geopanel - sisteme de cofrare pentru fundatii, ziduri, coloane

GEOPANEL este un sistem de cofraje modulare confectionate dintr-un plastic special, numit ABS refolosibil, pentru construirea de pereti, fundatii, ziduri ( in forma de "T", in forma de cruce, cu unghi de 90 grade, etc) si stalpi din beton.

Sistemul GEOPANEL este compus din panouri de diferite dimensiuni intre 20 si 120 cm care se monteaza cu ajutorul manerelor de fixare rapida. Pentru a satisface orice nevoie Geopanel ofera, de asemenea, elemente speciale pentru a crea colturi interne si externe.

Pe langa aceste avantaje se mai poate mentiona si faptul ca nu necesita depozitare in conditii speciale (se pot stoca si in locuri umede), decofrarea se face usor si rapid, nu necesita utilizarea macaralei (cel mai greu component are 11 kg) si daca este respectata corecta utilizarea si curatarea lor (cu apa), producatorul garanteaza reutilizarea acestora la 100 de cofrari.

Geopanel se preteaza optim pentru a configura, la turnare, spatii pentru usi, ferestre, guri de aerisire, rezervoare sau piscine, casa liftului, etc.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de aceste produse si nu numai va rugam sa ne contactati pe adresa de email contact@sistemedecofrare.ro sau la numerele de telefon 0728.165.710/0728.165.709 sau pe site-ul nostru www.sistemedecofrare.ro .

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional