Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Hornbach va deschide în această toamnă la Sibiu al şaselea magazin din România

Mirabela Vasile Materiale /

Hornbach va deschide în această toamnă la Sibiu al şaselea magazin din România

Hornbach a început amenajarea celei de-a şasea locaţii din România, la Sibiu, informează un comunicat de presă. Noul magazin urmează să fie inaugurat în această toamnă. Acesta va avea o suprafaţă de circa 12.000 metri pătraţi.

"Aşa cum ne-am obişnuit clienţii, şi la Sibiu aducem aceleaşi standarde de calitate germană. Astfel, noul nostru magazin va pune la dispoziţia clienţilor aproximativ 30.000 de produse mereu pe stoc, iar specialiştii noştri vor fi atent pregătiţi pentru a oferi consultanţă tuturor clienţilor, în proiectele pe care le desfăşoară", a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach România.

Potrivit afirmaţiilor sale, pe lângă multitudinea de produse existente la raft, în noul magazin vor fi aduşi peste 16.000 metri pătraţi de parchet laminat, iar peste 90 de modele vor fi disponibile în stoc permanent. În plus, sortimentul magazinului din Sibiu cuprinde şi un volum de peste 8.000 de metri pătraţi de mochete, traverse şi linoleum, 8.000 de becuri şi 6.000 de metri liniari de metraj pentru perdele şi draperii. Totodată, sibienii vor avea la dispoziţie cel mai mare sortiment de şuruburi şi dibluri cu peste 1.500 de mărimi şi tipuri de produse şi peste 2.300 de articole în raionul de gresie şi faianţă, cu modele pentru toate gusturile şi tipurile de buget. La toate acestea se adaugă, la fiecare raion, produse din toate gamele necesare construcţiei, renovării sau amenajării locuinţei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional