Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Idei pentru gradina 2013

Advertorial Materiale /

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Expertul in amenajari exterioare, Semmelrock Stein + De sign, a lansat catalogul "Idei pentru gradina 2013", remarcandu-se prin solutiile ingenioase de amenajare a spatiilor exterioare.

    Catalogul contine o gama variata de produse si solutii noi de pavaje, dale si accesorii, oferind multiple exemple si posibilitati de punere in opera. Fie ca este vorba de domeniul public sau privat, Semmelrock Stein + De sign va ofera posibilitatea de a crea un spatiu inconjurator prietenos, unic, util, toate acestea printr-un caracter estetic exceptional si functionalitate.

    Proaspat lansat, sistemul ARTE Dale se incadreaza perfect in peisajele arhitecturale clasice si moderne deopotriva, avand un sistem de montaj eficient, care eficientizeaza munca la punerea in opera. Catalogul va invita si sa faceti cunostinta cu Dalele Lusso Tivo li care confera suprafetelor un aspect compact si elegant, datorita simplitatii si formatului lor modern.

    Pentru gradinile de vara si spatiile din jurul piscinelor, Semmelrock Stein + Design propune dalele Bradstone Old Town si Bradstone Travero, cu un aspect natural si luminos, iar pentru cei pasionati de aspectul antichizat, Appia Antica vine in intampinare cu formate noi, regandite estetic si functional.

    Spatiile verzi vor fi intregite de accesorii precum sistemele de placare Blue Lias sau noile garduri Umbriano pe care va invitam sa le descoperiti in paginile noului program de produse semnat Semmelrock Stein + Design.

    Descoperiti mai mult pe www.semmelrock.ro

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional