Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

"Impact" va finaliza ansamblul "Boreal" din Constanţa la sfârşitul anului

F.A. Locuinţe /

Vilă din ansamblul rezidenţial "Boreal" Constanţa

Vilă din ansamblul rezidenţial "Boreal" Constanţa

Compania "Impact" dezvoltă, în Constanţa, ansamblul rezidenţial "Boreal", care va avea, în final, 153 vile. Cartierul este ridicat în zona Palazu Mare, pe un teren de circa 60.000 mp. Din totalul de locuinţe, 121 de case au fost deja recepţionate. Preţul de vânzare începe de la 1000 de euro/mp.

Potrivit datelor furnizate de conducerea "Impact", vilele sunt de tip "Junior", "Prestige" şi "Lux", cu un regim de înălţime parter şi etaj, parter şi mansardă sau parter, etaj şi mansardă. Loturile de teren aferente măsoară între 150 şi 700 mp. Numărul de camere variază între trei şi şase. Termenul de finalizare a întregului complex rezi-denţial este sfârşitul anului curent.

Vilele "Junior" sunt locuinţe de tip înşiruit, a căror principală caracteristică este alipirea a cel puţin patru unităţi locative într-un bloc compact. Suprafaţa utilă desfăşurată a unei astfel de vile variază între 87 şi 136 mp, iar aria construită desfăşurată este între 112 şi 173 mp. La parter se află o cameră de zi spaţioasă cu zona de bucătărie, iar la etaj două, trei sau patru dormitoare, în funcţie de modelul ales.

Vilele "Prestige" sunt cuplate sau individuale. Suprafaţa utilă desfăşurată a unei locuinţe variază între 85 şi 196 mp, în timp ce aria construită des-făşurată este de 116 - 278 mp. La parter se află camera de zi şi bucătăria, iar la etaj există, de asemenea între două şi şase dormitoare, în funcţie de modelul ales. Vilele "Prestige" mai beneficiază de garaj anex tencuit.

Produsul standard "DeLuxe" este reprezentat de vile individuale, generoase din punct de vedere al spaţiului construit. Acestea se disting printr-un living spaţios, dormitoare bine proporţionate, cu finisaje de calitate, toate concepute în aşa fel încât să cores-pundă exigenţelor privind eleganţa şi confortul. Suprafeţele construite des-făşurate se încadrează între 172 şi 479 mp, iar cele utile desfăşurate sunt între 119 şi 315 mp. Garajul este cu intrare directă în casă, prin uşa metalică antifoc.

Toate tipurile de locuinţe au structura de rezistenţă realizată din cadre, cu stâlpi, grinzi şi planşee din beton armat, iar pereţii sunt din cărămidă cu goluri verticale. Vilele sunt acoperite cu ţiglă din beton profilat. Pentru finisaje sunt folosite gresie şi faianţă de import, precum şi parchet laminat. Zugrăvelile sunt realizate cu vopsele lavabile superioare. Uşile interioare sunt celulare, dublu placate cu furnir, iar uşa de acces este metalică. Tâmplăria exterioară este termoizolantă, cu profile din PVC. Toate imobilele vor fi izolate termic, cu polistiren expandat. Încălzirea este asigurată cu centrală termică pe gaz.

"Impact" va continua seria investiţiilor pe Litoral cu încă două proiecte. Dan Ioan Popp, directorul general al companiei, ne-a declarat că încă nu s-a decis conceptul care va fi dezvoltat în Neptun. "Oricum va fi o zonă selectă de club, cu locuinţe deosebite", a subliniat domnia sa. În Constanţa, societatea a mai achiziţionat un teren, iar proiectul se află în stadul de concept. Cel mai probabil, viitorul cartier va cuprinde atât vile, cât şi apartamente în blocuri.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional