Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Impact vrea sa dezvolte faza a doua din ansamblul Greenfield

A.D. Locuinţe /

Impact vrea sa dezvolte faza a doua din ansamblul Greenfield

Compania imobiliara Impact Developer & Contractor isi propune sa dezvolte faza a doua a ansamblului rezidential Greenfield din Baneasa. Astfel, pana in anul 2017 ar urma sa fie construite apartamente cu o suprafata construita totala de aproximativ 100.000 mp, potrivit unei hotarari luate in Adunarea generala a actionarilor companiei.

In acelasi interval, un teren de circa 122.000 mp din ansamblul Greenfield se va lotizat in aproape 200 de loturi pentru case (aproximativ 500 mp fiecare) si comercializa. Suplimentar, in functie de oportunitatile existente pe piata, ar putea fi vanduti inca 135.000 mp de teren din ansamblu, in vederea obtinerii unui aport suplimentar de capital.

In fapt, pana in anul 2018, compania isi propune sa lichideze, prin lotizare, terenuri in suprafata totala de peste 50 hectare. Cele mai mari suprafete disponibile sunt in Bucuresti (aproape 26 hectare in Ghencea, aproximativ 10 hecatre in Greenfield - Baneasa si alte aproape 2,8 hectare), precum si in Ploiesti (aproape 2,4 hectare), Constanta (6,9 hectare), Neptun (3,7 hectare) si Oradea (4,5 hectare).

Impact si-a propus pentru anul 2013 obtinerea unor venituri din exploatare de 36,73 milioane lei, raportat la cheltuieli din exploatare de 44,44 milioane lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional