Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

ÎN URMA UNEI INVESTIŢII DE 20.000 DE EURO,Re/max deschide primul birou din Constanţa

Andrei Stan Companii /

Re/max deschide primul birou din Constanţa

Compania Re/max România anunţă intrarea pe piaţa imobiliară din Constanţa, inaugurând primul birou, în urma unei investiţii de peste 20.000 de euro, potrivit unui comunicat de presă, trimis Redacţiei.

Re/max Prestige, noul birou din Constanţa, este deţinut de Nicoleta Mihai şi a devenit operaţional la începutul lunii octombrie.

Prin afilierea la reţea, Re/max Prestige va face parte dintr-o afacere în care, în acest moment, există pe plan local peste 170 de agenţi în cele 20 de birouri. Până la finele acestui an biroul va avea 5 agenţi special pregătiţi în cadrul Academiei Re/max, care vor gestiona tranzacţii cu precădere din segmentul rezidenţial şi comercial.

"La începutul anului, în Constanţa erau listate la vânzare peste 3.000 de proprietăţi (garsoniere, apartamente, case, vile, terenuri), oferta fiind cu mult mai mare decât cererea. Astfel, în acest moment, piaţa imobiliară din Constanţa, mai ales pe segmentul rezindenţial, oferă variante destul de multe atât pentru potenţialii cumpărători cu un buget redus, cât şi pentru cei cu venituri mai ridicate. Tocmai din acest motiv, am apreciat că este un moment prielnic pentru startul unui business de profil", a declarat Nicoleta Mihai, broker owner al Re/max Prestige.

Conform declaraţiilor sale, cerere există în special pentru achiziţii prin programul "Prima Casă", pentru apartamente în blocuri noi, în zone precum Faleza Nord, Dacia, Trocadero.

"În ceea ce priveşte preţurile locuinţelor din Constanţa, acestea au crescut în acest an cu circa 5% comparativ cu 2015, urmând trendul raportat la nivelul întregii pieţe imobiliare din România. Astfel, în medie, preţul este în acest moment de cca. 950 euro/mp", a precizat Nicoleta Mihai.

Compania de real-estate Re/max a fost înfiinţată în 1973 în Denver şi are astăzi peste 100.000 de agenţi afiliaţi în aproximativ 100 de ţări din întreaga lume. În Europa, Re/max este prezent în 33 de ţări, cu peste 1.600 birouri şi 17.000 de agenţi.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional