Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

La Tulcea vor fi construite locuinte pentru specialisti

A.D. Locuinţe /

La Tulcea vor fi construite locuinte pentru specialisti

Consiliul Judetean Tulcea intentioneaza sa construiasca, cu sprijinul Agentiei Nationale pentru Locuinte, 24 de apartamente in regim de inchiriere pentru tinerii specialisti: medici, ingineri, arhitecti.

In acest scop, CJ Tulcea va transmite in folosinta gratuita catre ANL un teren in suprafata de 751 mp, situat in municipiul Tulcea, pe strada Frumoasa. Investitia se va derula intr-o singura etapa si va fi gata in 12 luni. Vor fi realizate 24 de unitati locative cu una, doua sau trei camere, in doua tronsoane. CJ Tulcea s-a angajat sa realizeze documentatia necesara promovarii proiectului si lucrarile tehnico-edilitare aferente.

"Una dintre prioritatile pe acest mandat este cresterea calitatii serviciilor medicale din Spitalul Judetean Tulcea. O prima solutie este asigurarea unor conditii optime de lucru, iar Consiliul Judetean Tulcea deruleaza, in acest sens, un proiect de modernizare a spitalului", a declarat presedintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu.

Astfel, Consiliul Judetean implementeaza un proiect prin care urmeaza sa fie realizate locuinte de serviciu in spatiul de pe strada I.L. Caragiale, investitie realizata din fonduri proprii ale administratiei judetene.

"Ne dorim sa extindem acest proiect, intrucat unitatile locative de pe strada I.L. Caragiale nu sunt suficiente pentru necesitatile acestui judet", a mai adaugat domnul Teodorescu.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional