Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Laurenţiu Duică, noul associate director - industrial division în cadrul Colliers International

Gabriel Tănase Companii /

Laurenţiu Duică, noul associate director - industrial division în cadrul Colliers International

Compania de consultanţă imobiliară Colliers International l-a numit pe Laurenţiu Duică în funcţia de associate director - industrial division.

Laurenţiu Duică are o experienţă de 12 ani în piaţa de industrial, perioadă în care a lucrat atât pe partea operaţională, cât şi pe partea de vânzări, se arată într-un comunicat al companiei Colliers International.

"Piaţa de industrial are toate premisele pentru a se dezvolta în următorii ani, abia acum intrând într-o perioadă de maturitate, drept dovadă recentele achiziţii şi dezvoltări din acest sector.(...) Ne propunem, cu ajutorul lui Laurenţiu şi a experienţei sale, ca acest sector să devină unul din pilonii de bază pentru creşterea businessului Colliers", a declarat Ilinca Păun, managing director Colliers International.

În ultimii doi ani, Laurenţiu Duică a ocupat poziţia de head of leasing and development în cadrul fondului de investiţii P3, care a intrat în ţara noastră în 2015, prin achiziţia parcului industrial Europolis Park.

Anterior, Laurenţiu a lucrat timp de şapte ani în compania FM Logistic, unul dintre providerii logistici din Europa şi România, avansând până la funcţia de commercial manager. Începând din luna septembrie, el va coordona echipa de consultanţă pentru spaţii industriale a Colliers International, fiind responsabil cu dezvoltarea strategiei de creştere a departamentului.

În acest an, stocul de spaţii industriale din Bucureşi a depăşit pragul de un milion de metri pătraţi, iar la nivelul întregii ţări a ajuns la 2,3 milioane de metri pătraţi, încă 170.000 de metri pătraţi urmând a fi livraţi până la sfârşitul anului.

Colliers International Group activează în domeniul consultanţei imobiliare, în 66 de ţări. Colliers oferă clienţilor finali, dezvoltatorilor şi investitorilor, servicii precum brokeraj, property şi asset management, project management, investiţii şi consultanţă, evaluări şi studii de piaţă sau produse adresate băncilor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional