Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Lavoare cu incrustatii de pietre pretioase produse in Romania

I.D. Materiale /

Fabrica Kuma Romania din Banesti, judetul Prahova, produce 80 de lavoare pe zi, folosind materiale exclusiviste precum marmura, granit si chiar pietre semipretioase si perle.

In acest moment, in fabrica din Romania se produc lavoare ce au la baza modele dezvoltate in centrele de cercetare ale companiei din Danemarca. Astfel, o parte dintre acestea au in structura perle in baza de compozit, disponibil in trei variante de culori - negru, alb si beige. Aventurinul, jasperul, agatele si quarzul sunt alte pietre semipretioase care se mixeaza in marmura si ajung in compozitia unor produse inedite.

Capacitatea de productie a fabricii se ridica la 20.000 de lavoare pe an, 80% dintre acestea fiind trimise la export, cele mai mari vanzari fiind realizate pe pietele din Danemarca, Suedia si Norvegia.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional