Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Liviu Dragnea: Locuintele ANL vor avea cel putin 2 camere

I.D. Locuinţe /

Tinerii din Slatina vor beneficia de 110 locuinte noi construite de Agentia Nationala de Locuinte (ANL).

Cheile apartamentelor au fost inmanate chiriasilor de catre Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, joi, 6 iunie.

Proiectul include locuinte cu o camera (cca 38 mp) si cu doua camere (cca 52 mp) si a fost derulat de ANL prin Programul "Locuinte pentru tineri destinate inchirierii".

Lucrarile au fost incepute in primavara anului 2010 si au fost finalizate in 2012, valoarea totala a investitiei fiind de 14 milioane de lei.

Liviu Dragnea intentioneaza sa opereze modificari ale programului de locuinte pentru tineri:

"[..] astazi am luat o decizie: incepand din acest moment, niciun proiect de bloc ANL nu va mai cuprinde garsoniere. Vor fi cel putin apartamente cu doua camere - daca tot vrem sa ajutam niste tineri, de ce sa nu ii ajutam cum trebuie? Intr-un fel stai intr-un apartament cu doua camere, in alt fel stai intr-o garsoniera. Chiar daca beneficiarul este un om tanar, el se va casatori."

La nivel national Programul ANL are 30.000 de beneficiari.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional