Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Locuinte ANL pentru tinerii din Focsani

I.D. Locuinţe /

Locuinte ANL pentru tinerii din Focsani

Agentia Nationala pentru Locuinte va demara cea de-a doua etapa de constructie a unui cartier pentru tineri in Focsani, judetul Vrancea.

Valoarea lucrarilor a fost estimata la suma de 15,96 milioane lei, contractul urmand sa fie atribuit printr-o procedura offline de cerere de oferte.

Amplasamentul investitiei este str. Brailei, nr. 112, ansamblul urmand se fie compus din cladiri cu un regim de inaltime D+P+2E+M. In aceasta etapa vor fi construite 104 unutati locative destinate inchirierii din care 80 cu o camera si 24 cu doua camere.

Procedura de achizitie pentru atribuirea lucrarilor a fost lansata ieri, 7 decembrie, termenul limita pentru depunerea ofertelor fiind 20 decembrie 2012.

Contractul va fi atribuit in functie de criteriul "oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic".

Beneficiarul proiectului, Agentie Nationala pentru Locuinte, va tine cont in selectia castigatorului in primul rand de pretul ofertei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional