Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Locuintele europenilor s-au ieftinit

A.D. Locuinţe /

Pretuile locuintelor din Uniunea Europeana s-au diminuat cu 1,4% in trimestrul IV din 2012 comparativ cu aceeasi perioada din anul precedent. In zona Euro, in acelasi interval reducerile au fost de 1,8%, conform Indicelui Pretului Locuintelor (HPI) calculat de Eurostat, biroul de statistica al Uniunii Europene.

Fata de trimestrul III din 2012, preturile locuintelor au scazut cu 0,7% la nivelul intregii Uniuni si cu 0,5% in zona Euro.

Conform aceleiasi surse, Romania a inregistrat cea mai mare scadere a indicelui in trimestrul IV din 2012 fata de trimestrul precedent, respectiv de -7,9%. Fata de trimestrul IV din 2011, scaderea a fost de -9,1%.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional