Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Locuintele sub 50.000 de euro au cautare

A.D. Locuinţe /

Locuintele sub 50.000 de euro au cautare

Cei mai multi dintre bucurestenii interesati de achizitia unei locuinte cauta apartamente cu doua camere, cu pret redus si amplasament avantajos. 35% dintre acestia doresc locuinte la un pret sub 50.000 de euro, in timp ce 27% ar fi dispusi sa depaseasca suma de 70.000 de euro, potrivit unui studiu realizat de dezvoltatorul imobiliar Ozona Homes pe un esantion de peste 500 de persoane.

Studiul arata ca se cauta apartamente din ce in ce mai ieftine in detrimentul celor spatioase, achizitionate mai ales prin credit bancar, sau cu banii pe loc.

In privinta modalitatii de finantare, 44% dintre bucuresteni ar opta pentru credit bancar si 26% pentru rate la dezvoltator in speranta unei dobanzi mai avantajoase. De asemenea, 20% dintre cumparatori au disponibilitatea sa cumpere cu plata integrala pe loc.

Principalul motiv care i-a impiedicat pe cumparatori sa opteze pentru o locuinta pana la momentul de fata a fost, in proportie de 60%, amplasamentul respectivei proprietati, releva sursa citata.

Ozone Homes dezvolta in prezent ansamblul de locuinte Avalon Residence in Tunari, judetul Ilfov. Pretul unui apartament cu doua camere ajunge la 42.500 euro, fara TVA.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional