Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Mall Promenada a lansat două staţii de încărcare gratuită pentru maşini electrice

George Forcoş Companii /

Mall Promenada a lansat două staţii de încărcare gratuită pentru maşini electrice

Mall Promenada a lansat, în parteneriat cu Renovatio e-charge, două staţii de încărcare gratuită pentru maşini electrice, se precizează într-un comunicat de presă trimis redacţiei.

Potrivit sursei citate, staţiile instalate au o putere de încărcare de 22kW şi se află în parcarea subterană, la nivelul -3 al centrului comercial din Calea Floreasca. Staţiile sunt prevăzute cu prize AC Type 2 şi pot încărca orice tip de maşină electrică sau hibridă plugin, folosind cablul din dotarea maşinii.

"Parteneriatul cu Renovatio e-charge a venit ca un pas firesc în modernizarea centrului comercial, într-o vreme în care automobilele electrice câştigă tot mai multă popularitate", a declarat Ana-Maria Leca, manager Promenada.

Prin instalarea celor 2 staţii de la Promenada, reţeaua Renovatio e-charge se extinde în mai puţin de un an la 12 puncte de încărcare în oraşele: Bucureşti, Ploieşti, Piteşti, Arad, Cluj, Timişoara, Constanţa, Sibiu, Deva şi Iaşi. Dintre staţiile instalate, 3 sunt de tip Fast Charge.

Renovatio este o companie românească care dezvoltă o reţea publică de staţii de încărcare rapidă pentru maşini electrice la nivel naţional.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional