Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Marriott deschide al treilea hotel Moxy în Japonia

Internaţional /

Marriott deschide al treilea hotel Moxy în Japonia
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Moxy Osaka Shin Umeda se adresează în principal milenialilor

    Lanţul american Marriott International Inc. şi-a extins portofoliul de hoteluri Moxy din Japonia prin deschiderea celei de-a treia unităţi de cazare sub acest brand, Moxy Osaka Shin Umeda, care are 288 de camere.

    Conform presei internaţionale, hotelul este situat în cartierul Umeda, unul dintre principalele puncte de atracţie ale oraşului Osaka. Moxy Osaka Shin Umeda se află la doar cinci minute de mers pe jos de staţia Fukushima, iar cele 288 de camere ale sale sunt proiectate inteligent, astfel încât spaţiul să fie exploatat la maximum. Hotelul oferă, de asemenea, un mix de puncte de vânzare Food & Beverage, precum şi un centru de fitness deschis non-stop.

    "Diferit de oricare alt hotel din districtul Umeda, prin designul de inspiraţie locală şi amplasarea într-unul dintre punctele principale de atracţie ale oraşului Osaka, Moxy Osaka Shin Umeda va aduce la viaţă ambianţa Fukushima, prin spaţiile sale bine proiectate şi prin tehnologia de ultimă oră", spune Thomas Vidal, directorul general al Moxy Osaka Shin Umeda.

    Moxy Hotels este noul brand Marriott International adresat în principal milenialilor, care a fost lansat în septembrie 2014, odată cu deschiderea Moxy Milano. Brandul este un concept de tip boutique-hotel pentru călătorul de generaţie viitoare, combinând un design elegant cu servicii accesibile.

    Deţinătorul Moxy, compania americană Marriott International, cu sediul în Bethesda, Maryland (SUA), are în portofoliu peste 7.000 de proprietăţi sub 30 de branduri principale în 131 de ţări şi teritorii.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional