Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Marriott va inaugura zece hoteluri în Turcia, până la finele lui 2022

Internaţional /

Marriott va inaugura zece hoteluri în Turcia, până la finele lui 2022
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Lanţul hotelier american Marriott International Inc. îşi va extinde portofoliul în Turcia, unde are în plan să inaugureze zece proprietăţi până la sfârşitul anului viitor, potrivit hotelbusiness.com.

    Odată cu aceste deschideri de noi unităţi de cazare, portofoliul din Turcia al companiei este aşteptat să cuprindă 43 de proprietăţi cu peste 7.000 de camere, până la finele anului 2022.

    "Marriott International are o istorie puternică pe piaţa turcă, unde derulează operaţiuni de succes", declară Begüm Kaya, director de dezvoltare al Marriott Turcia.

    Având un angajament pe termen lung pe piaţa turcă, lanţul hotelier a dezvăluit, de asemenea, ca îşi extinde portofoliul de mărci Four Points by Sheraton şi Residence Inn by Marriott. Four Points by Sheraton va fi prezent pe piaţa Turciei cu Four Points by Sheraton Istanbul Kagithane, aşteptat să se deschidă în acest an, şi Four Points by Sheraton Elazig, care se va deschide în 2022.

    Urmărind să satisfacă cererea de cazare pentru sejururi mai lungi în ţară, compania hotelieră este aşteptată să lanseze marca Residence Inn by Marriott, prin deschiderea Residence Inn by Marriott Istanbul Atasehir la sfârşitul acestui an.

    Brandurile premium ale companiei rămân, de asemenea, un motor de creştere pe piaţa turcă, potrivit lanţului hotelier. După des­chiderea recentă a Orientbank Hotel Istanbul, Autograph Collection, două noi hoteluri Autograph Collection sunt planificate să se deschidă la Istanbul - Burdock, Autograph Collection, în 2021, şi Orient Occident Hotel, Autograph Collection, în 2022.

    Totodată, Delta Hotels by Marriott, care a debutat în ţară în 2019, prin Delta Hotels by Marriott Istanbul Halic, va inaugura Delta Hotels by Marriott Istanbul Levent până la sfârşitul anului 2021, conform sursei.

    Sheraton Hotels & Resorts, care derulează în prezent un proces de transformare a designului său, rămâne un brand popular în Turcia, iar după recentele deschideri ale Sheraton Istanbul City Center şi Sheraton Istanbul Levent, este aşteptată inaugurarea Sheraton Istanbul Esenyurt, anul viitor.

    Marriott Hotels, marca emblematică a companiei, continuă să-şi dezvolte portofoliul în Turcia prin deschiderea recentă a Izmir Marriott Hotel, notează sursa.

    În timp ce o mare parte a creşterii anterioare a lanţului Marriott în Turcia a fost realizată prin dezvoltări noi, compania a înregistrat o extindere a oportunităţilor de conversie. În ultimii doi ani, Marriott a semnat şase acorduri de conversie în toată ţara.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional