Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Motivele florale sunt in trend pe piata de placi ceramice

I.D. Materiale /

Design-ul si motivele decorative aplicate pe placile ceramice utilizate pentru amenajarea unui apartament sunt deosebit de importante.

In acest an sunt la moda motivele florale si detaliile geometrice, alaturi de cele picturale. Exista un numar mare de doritori si pentru decorurile moderne, sofisticate, care aduc oricarei incaperi un plus de rafinament. De asemenea texturile fine, ce imita pielea, lemnul sau pietrele sunt in topul tendintelor in acest an, precizeaza reprezentantii producatorului de placi ceramice Cesarom.

In ceea ce priveste culorile predominante, nuantele de bej, maro si ocru caracteristice stilului clasic si elegant, predomina in 2012 in materie de design interior. Pentru cei care doresc un interior inedit, gresia si faianta in culori indraznete si revigorante precum portocaliu, rosu, verde sau albastru, impreuna cu braurile si decorurile special create, sunt alegerea perfecta. Nonculorile sau tonurile de gri nu pot da, nici ele, gres, fiind ideale pentru un ambient sobru, mai ales in combinatie cu decoratiuni glamour.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional